Identitetspolitikk er galskap satt i system

De aller fleste her i landet har kanskje nå fått med seg at det er noe som i dag kalles identitetspolitikk, og at denne formen for politikk er noe venstresiden «pusher» for å skape et inntrykk av at konservative er trangsynte og rasistiske.

Dette er selvfølgelig ikke korrekt, men siden konservative velgere har en tendens til å stå opp for sannheten er det vanskelig for de aller fleste konservative å godta ting som strider med historiske, biologiske og vitenskapelige fakta.

Som en del av identitetspolitikken har rettigheter og aksept for transseksuelle blitt fremmet av venstresiden, og man har nå gått så langt at om man ikke kaller en mann som identifiserer seg som en kvinne for en kvinne så kan man bli dømt for hatkriminalitet i henhold til diskrimineringsloven §185 som omhandler hatefulle ytringer.

Man har fra venstresiden fått høre flere utrolige historier om hvorfor kjønn ikke finnes, men er en samfunnskonstruksjon, og at man skal se bort fra biologien ettersom den tydeligvis er rasistisk.

Nå har venstresiden allikevel fått et problem ettersom stadig flere prominente tidligere transseksuelle nå går ut MOT venstresidens identitetspolitikk, og nå hevder at de aldri har vært «transseksuelle», men lider av en psykiatrisk sykdom slik konservative leger og biologer hele tiden har hevdet.

Til og med USAs første såkalte «transseksuelle» TV kjendis har nå gått ut mot venstresidens galskap, og du kan selv i innlegget under høre hva han har å si om saken.

Video fra FoxNews

Det Konservative Parti (DKP) mener at det er på tide at høyresiden slår tilbake mot venstresidens galskap, og står opp for hva de tror fremfor å la seg skremme av trusler fra venstresiden om å bli stemplet som intolerante.

Bli med og støtt oss i kampen mot venstresidens galskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *