Hvorfor trengs en konservativ organisasjon?

Christian Ringnes har nå gitt en million kroner til partiet Høyre for at de skal stå sterkere i sin kamp mot venstresiden, men problemet med denne pengestøtten fra Ringnes er at politikerne i Høyre og Ringnes ikke ser ut til å ha den same agendaen som den vanlige konservative norske velgeren har.

Av denne grunn er det vi i Det Konservative Parti (DKP) mener det er viktig at konservative velgere nå samles i en organisasjon og på den måten kan tale med en samlet stemme for å tvinge høyresidens politikere til å lytte.

Ringnes har sikkert sine grunner for å støtte Høyre med en million kroner, men vi tror nok hans interesser nok ikke helt går parallelt med den vanlige konservative mannen og kvinnen i gata’s interesser, og derfor mener vi det er viktig å få en konservativ folkebevegelse som kan bli en maktfaktor når det kommer til å påvirke høyresiden her i landet.

Dersom det bare er rikingene som kan gi store donasjoner og som kan “utøve” press på høyre og frp politikerne er det ikke rart vi ser Frp er mer opptatt av skattelette og lignende en å begrense immigrasjonen, bekjempe venstreekstremisme og beskytte ytringsfriheten her i landet for vanlige borgere.

Ved å skape en konservativ folkebevegelse kan MANGE stå sammen og fremme felles krav som man kan legge både stemmer og penger bak, og da vil politikerne måtte lytte.

Så bli med oss i Det Konservative Parti (DKP) i kampen for ytringsfriheten og den vanlige mannen og kvinnens rett til å bli hørt !!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *