Hvor blir det av kristen Norge?

Det er ikke mange kristne i Norge som lengre tør stå opp for sin tro og sine kristne verdier, og det kan se ut som om frykten for å bli sett som intolerant overstiger en tro.

Når man ser på det politiske landskapet i Norge så ser det også ut som om det ikke lengre er plass for kristne velgere ettersom de partiene som tidligere har forfektet kristne verdier i dag har byttet ut sine kristne verdier med en sosialistisk tankegang, der kristendommen og det som tidligere var ansett som gode kristne verdier ansees for å være rasisme og annen type undertrykking.

Det Konservative Parti (DKP) anser denne sosialistiske kristenbevegelsen som en falsk versjon av vår kristne kulturarv, og vi mener det nå er på tide med et politisk parti som står opp for de tradisjonelle norske verdiene, og får vår norske kristne kulturarv.

Selv om Det Konservative Parti ikke utelukkende er et kristent parti så mener vi allikevel at det er Norges 1000 år lange historie med kristendom som har gitt oss mye av de demokratiske rettighetene, og samfunns strukturene vi i dag drar så stor nytte av, og vi mener det er viktig at vi fortsetter og ivaretar denne kulturarven.

Vi ønsker ikke å se kristendommen utbyttes med den totalitære ideologien som har ikled seg begrepet religion for enklere å få innpass i det Norske samfunnet, og vi ønsker nå å få med oss den EKTE kristne befolkningen her i landet i vår kamp for et fortsatt kristent Norge!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s